baremalene - Jeg er en 13 år gammel jente, som holder til i Lakselv. Jeg blogger ikke hver dag, bare når det passer meg. Håper du liker min blogging, og vil følge meg vidre! :)

Noen kjoler

Hei!
Nå sitter jeg på hytta og har ikke noe spesielt å gjøre så da blogger jeg litt! Blogger fra mobilen nå, hvis du lurte. Jeg letet litt etter kjoler på Nelly og fant noen jeg synes var litt fine så da viser jeg de til dere! :)

Svart kjole med brunt belte. Ganske søt!

Svart stroppeløs med paljetter på brystet. Veldig fin og den skal jeg kanskje bestille!

Svart stroppeløs med en sølv kant. Elsker denne!! Jeg skal kanskje ha denne også! :)))

Meg i nuet!

Q: hvilken kjole likte du best?

Videoblogg - Gårsdagens innkjøp

Hei!

Glemte faktisk av bloggen. Dårlig blogger? Ja, jeg vet. Jeg skulle legge ut en video for noen dager siden, men kameraet gikk fri for strøm og jeg hadde ikke laderen hjemme.
I går var jeg hos Pernille, der jeg lånte macen hennes til å filme og redigere videoen!   

Iallefall, her en gårsdagens innkjøp. Jeg skulle egentlig legge den inn her i går meeeeeen så rakk jeg ikke..... Unskyldinger hele tiden, dårlig uvane! 

HAHA legg merke til at senga bak blir ryddigere og ryddigere XD

Håper dere likte videoen så snakkes vi senere! Jeg skal bli en bedre blogger, lover!

Blogges!♥

Jeg er tilbake!

Hei! Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen! Jeg vet egentlig at det kommer til å gå, men det er vært et forsøk. Det blir litt mobilblogging inni mellom siden jeg såvidt bruker pcen min. Jeg blogger faktisk fra mobilen nå XD slenger inn noen bilder nå, lager mestansynlig en video som kommer i dag eller i morgen! :)

Dagens outfit - genser og bukse fra Cubus


Hallo! Jeg heter Malene og er 14 år. Jeg bor midt i Finnmark, på en plass kalt Lakselv. Jeg har en hest som jeg driver med på fritiden og jeg er med venner. Følg meg gjerne videre! :D


+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits