baremalene - Jeg er en 13 år gammel jente, som holder til i Lakselv. Jeg blogger ikke hver dag, bare når det passer meg. Håper du liker min blogging, og vil følge meg vidre! :)

Dårlig blogger? Hun heter Malene.

Iphone kvalitet<3<3

Nå sitter jeg og spiser godteri helt alene. Alle skal på en konfirmasjonsleir fra lørdag til søndag og de drar i morgen i elleve tiden så ingen kunne være med meg. Jaja, telefonen min er min bestevenn i kveld? Jeg blogger faktisk fra telefonen nå siden pcskjermen min er knust. Derfor kunne jeg ikke ta bilde med speilrefleksen. Jaaa, jeg vet at jeg er dårlig blogger men det er bare noen ganger jeg har blogglyst.... Skal prøve å bli bedre da! Har ikke mer å skrive så heeejdåå!

Testing av nytt kamera

Hallo!!
Nå er det lenge siden jeg har blogget, men nå. NÅ dere. Nå skal jeg begynne å blogge på ordentlig! Nå har jeg fått meg ordentlig kamera og da blir det bedre bilder (og flere) og videoer.

Jeg har fått Canon EOS 600D og jeg er superfornøyd selv om jeg fikk det i dag da men XDXD
Iallefall så slenger jeg inn litt bilder som jeg har tatt i dag.

Alle bildene er litt redigert om dere lurte. Kort innlegg men ja.. I morgen kommer videoblogg! :DLovehearts♥Kontraster♥♥♥♥♥♥♥♥

 

(ehm, ja. Dette innlegget skulle egentlig publiseres i 6 tiden men pcen klikka og jeg sovna..)

Blogges! Håper dere vil følge meg videre!♥

 

Noen kjoler

Hei!
Nå sitter jeg på hytta og har ikke noe spesielt å gjøre så da blogger jeg litt! Blogger fra mobilen nå, hvis du lurte. Jeg letet litt etter kjoler på Nelly og fant noen jeg synes var litt fine så da viser jeg de til dere! :)

Svart kjole med brunt belte. Ganske søt!

Svart stroppeløs med paljetter på brystet. Veldig fin og den skal jeg kanskje bestille!

Svart stroppeløs med en sølv kant. Elsker denne!! Jeg skal kanskje ha denne også! :)))

Meg i nuet!

Q: hvilken kjole likte du best?

Jeg er tilbake!

Hei! Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen! Jeg vet egentlig at det kommer til å gå, men det er vært et forsøk. Det blir litt mobilblogging inni mellom siden jeg såvidt bruker pcen min. Jeg blogger faktisk fra mobilen nå XD slenger inn noen bilder nå, lager mestansynlig en video som kommer i dag eller i morgen! :)

Dagens outfit - genser og bukse fra Cubus

Bursdag

Hei! Nå er jeg i bursdag, så jeg burde egentlig ikke blogge nå men de andre sitter å redigerer en video som vi lagde. Jeg er i overnattingsbursdag hos Stine sammen med Åse og Pernille. Koselig! Nå slenger jeg inn noen iPhonebilder, jeg har nemlig fått meg iPhone :DDDD I wish, er Pernille sin.... I allefall, her har dere noen selvdiggerbilder :)

Outfiiiiiiit

<3

Hei. Hade.


Hallo! Jeg heter Malene og er 14 år. Jeg bor midt i Finnmark, på en plass kalt Lakselv. Jeg har en hest som jeg driver med på fritiden og jeg er med venner. Følg meg gjerne videre! :D


+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits